EL TRABAJO DE MARTI Y GABRIEL EN LA INDIA

Comunicado de Martí del dia 30 de Octubre

Bondia a tots! ahir varem arribar de sa competicio classificatoria amb els atletes. He vist els vostres mails i estau preparant algo que quedara increible. La setmana per noltros ha estat molt bona. hi havia uns 600 esportistes repartits entre 11 esports que han estat concentrats, ja de tota India. mes que una competicio amb medalles, volen que s’acostumin a viure una concentracio fora de casa, encara que si shan fet les carreres, han mirant temps, distancies, per veure qui anava a la proxima al mes de febrer.

Els resultats han estat:

Pakurnissa:100m: primera
200m:primera
llansament de pes:primera
seleccionada per l’equip de relleus

Revathi:


100m: 4t
200m: 4t

Ramana:100m: primer
200m: primer

selecionat per l’equip de relleus

El millor de tot ha estat veure la capacitat que tenen de superacio, destar orgullosos d’ells mateixos i de veure que han assimilat tantes coses. Nomes que els fes un gesta, ja sabien el que havien de fer, es concentraven i mostraven tot el que tenien. Molt emocionant veure com l’esport els pot fer creixer si els donen la oportunitat.

Pel que fa a la meva experincia ha estat una mica cansat estar entre tants d’indis. Molts e ntrenadors tb estan a prova per ser selecionats x anar com a preparadors a grecia. N¡ hi ha que eren molt agradables i en sabien molt, xo tot el contrari tb, gent que es preocupava mes de si anira a Grecia sence ser honest del que realment sap d’estar amb nins i d’esport, xo be…sort que jo era blanc i fent relacions els primers dies amb els directors, vaig poder ficarme per alla ajudant amb el que podia nins i nines, xo especialment pendent de que els nostres nins no els feien fer coses rares, o les marques estaven una mica “modificades”, etc.

La setmana que ve ens diuen si anam al proxim, pero jo diria que si…

Els Special Olympics segueixen endavant, ara a planificar els entrenos fins febrer.

Una aferrada a tots!!