Inicio > Uncategorized > 12 i 13 de Novembre: Rècord 24 hores de rem estàtic en categoria tàndem- mixt a favor del Càncer de mama,

12 i 13 de Novembre: Rècord 24 hores de rem estàtic en categoria tàndem- mixt a favor del Càncer de mama,

12 i 13 de Novembre: Rècord  24 hores de rem estàtic en categoria tàndem- mixt a favor del Càncer de mama,

 

Rècord 24 hores de rem estàtic en categoria tàndem- mixt: És la primera vegada que se intenta batre el rècord amb aquesta categoria, és a dir amb un homo i una dona. S’ha fet de forma individual, masc i fem i dos homos o dues dones, però mai la mescla d’home- dona.

 

Els dos esportistes, són dos treballadors del IME i un d’ells ja no és la primera vegada que s’enfronta a un rècord de 24h (que no va poder finalitzar per problemes a un genoll). A més ha fet en piragua les quatre Illes i a travessat Mallorca- Península en solitari en piragua.

 

El rècord és simplement fer 24 sense interrupció ja que, com que és la primera vegada que se fa no hi ha que batre cap rècord de distància.

 

Pq sigui vàlid hi ha d’haver una proporció en el temps de treball de les dues persones que faran el rècord que és un mínim de 60-40%. En Kiko farà el 60% i na Gines el 40%.

 

No hi ha establert una sistemàtica de com s’han d’organitzar sempre que es compleixi la norma de 60-40.

 

Ells han entrenat des de fa casi un any de la següent forma, que és la que posaran en marxa el dia del rècord (Na Gine farà 2Km, uns 11-12min i després es canvien (al mateix rem ) i en Kiko fa 3Km en uns 13 min aproximadament. Així doncs, els esportistes cada 10-15min s’aniran canviant, treballant sempre amb el mateix rem.

 

Hi hauran serveis mèdics les 24hores i un seguit de fisios que estaran pendents de l’evolució dels esportistes.

 

El tema més complicat és que no pateixin algú tipus de problema articular o muscular ja que són moltes de hores fent un treball molt repetitiu que pot arribar a carregar moltíssim les articulacions i també l’esquena.

 

Al gimnàs Illes D’Aragó se han preparat a la mateixa sala a on es farà el rècord, 5 cintes per córrer o caminar, 3 bicicletes, 2 màquines el·líptiques i 3 rems pq la gent es pugui apuntar i venir adonar-los recolzament durant aquestes dures 24hores.

 

Al gimnàs Illes Aragó farà una jornada de portes obertes 24hores,des de divendres 12 a les 18h fins dissabte 13 a les 18h per tal de que la gent els pugui venir a donar suport.

 

Volem intentar que estiguin tota l’estona ben recolzats: s’està fomentant des de tots els gimnasos Illes que a gent s’apunti (mitjançant un 902.07.66.55 o  a qualsevol recepció dels Illes), amb contactes amb la Policía Local i Nacional de Palma, amb el cós de bombers, per totes les instal·lacions municipals i fent difusió pels diferents blogs més potents de la nostra Illa.

 

Contra el Càncer de mama: Teníem clar que aquest esdeveniment tenia que estar recolzat per un live motif, que se li havia de donar un significat relacionant amb la lluita, el sacrifici, la superació i l’esforç contra les pròpies limitacions del nostre cós i no ho varem dubtar per optar el triar (tb pel tema de que és per primera vegada mitx , amb la presència d’una dona) l’Associació Espanyola contra en Càncer i en concret amb el càncer de mama que és el que majoritàriament afecta a les dones !!

 

L’associació Espanyola contra el Càncer- Junta de Balears de tot d’una ens va acollir amb verdadera sorpresa i il·lusió pq per primera vegada algú ha muntat alguna cosa per ells de forma externa i els ha involucrat tant…a més estan contents pq sabem que aquest dia arribarà a un sector de gent al que normalment amb les seves accions no arriben , que és la gent jove i esportista…ells el que faran serà donar informació, sensibilitzar i fomentar la seva campanya de prevenció.

 

La idea és fer unes camisetes per tots els participants a on hi hagi el las rosa i a més ells posaran allà una taula informativa i a cada un dels assistents els hi donaran el típic llas de color rosa com a símbol de recolzament a la causa.

 

 

Categorías:Uncategorized
  1. Kiko
    noviembre 5, 2010 en 11:00 am

    quins records que me venen al cap…… així te vaig coneixer…

    vull anar, ara… me fa por, ja me veig fent rem… jajajaja…

    allà ens veim!!

  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s