Inicio > Uncategorized > PREMIS SOLIDARITAT 2010

PREMIS SOLIDARITAT 2010

octubre 4, 2010

Un llarg camí comença sempre amb una petita pasa. Aquesta es sa frase que es meu fill Toni va veure per primera vegada quan es va presentar a Abdem amb la ilusió de començar un nou projecte on es compaginava l’esport i la solidaritat per ajudar a la gent més necessitada, en aquell cas, els malalts d’Esclerosi Multiple.

Ara ja han passat 2 anys d’aquell dia i ens trobam tots aquí recollint aquest maravellos premi que ha estat el fruit del treball desinteressat de molta gent, de molts d’amics i de moltes institucions com ha estat el Consell de Mallorca al qui volem agrair el seu suport desinteressat en totes les iniciatives solidaries que hem tingut.

Com be deia aquest premi ha estat el fruit de molta gent, de bona gent, perque no hem d’oblidar que solidaritat no es donar allò que te sobra sino que és donar allò que et fa falta i això només ho pot fer bona gent amb un gran cor i el Toni s’ha envoltat de bona gent que ha recolçat i ajudat de forma desinteressada i totalment altruista per poder portar a terme entre tots aquest projecte de correr per l’esclerosi múltiple.

 Gracies a aquesta gent la Bandera de ABDEM i la solidaritat de la gent de les Balears ha recorregut molts d’indrets del planeta, i es troba a la cima del mon, molt a prop del cel, jugant amb les estrelles i planetes, al Annapurna, amb el nostre amic i company Tolo Calafat.

No hi ha dia que passi que no tinguem un pensament, una rialla, un record cap el nostre company i amic Tolito, al qui el toni vol dedicar aquest premi. En Tolito va portar solidaritat i les nostres illes a dalt de tot.

El Toni es trova ara fent allò que li agrada, correr per les muntanyes, en aquest cas per Austria, portant solidaritat i vos envía molts de records i vos vol donar ses gracies a tots vosaltres.

Acabo de parlar fa unes hores amb ell i m’ha dit que tinguem un record especial cap e seu cosí Rafel que tambe es trova al costat de les estrelles, cap en David Sanchez (DVD) gran amic i millor persona que sempre està llà per ajudar als altres i cap a la seva familia: pares, germá, i Nebot.

A més d’en Tolito en toni vol dedicar aquest premi a 2 persones més: a la Pau, la seva companya, la seva estimada i la millor amiga de la seva vida que sempre està allà recolçant les seves bogeries i per altre banda i especialmente vol dedicar aquest premi a l’Esther Vidal. Al seu pareixer l’Esther hauria d’esser la persona que es mereixia aquest premi.

El Toni ho sap ben cert i tan sols vos vol dir que no ha conegut persona més solidaria que l’Esther. El esforç que ha dedicat aquest any a projectes solidaris de gent com el Toni es impressionat i difícil d’explicar: Esclerosi Multiple, Fundacio Respiralia, Fundació Viçenc Ferrer, Ultra Trail Solidari de la Serra de Tramuntana, Balears solidarisa, Rutas del silencio son entre altres, projectes en el qui ha participat de forma totalment desinteresada . Va per ella aquest premi. Gracies Esther, gracies amiga.

 Per acabar agrair a tots la vostra presencia, convidarvos a participar en el seu nou projecte, anar de Katmandu a Mallorca corrent per poder contruir un orfanat a Katmandu amb el nom del Tolo Calafat juntament amb la Fundació SOS Himalaya i recordau que no hi ha prova dura, sino ment feble,

 Paraula de Toni Contesti.

Categorías:Uncategorized