Inicio > Uncategorized > LA ORGANIZACION DEL UTST 2010 CUIDA TODOS LOS DETALLES

LA ORGANIZACION DEL UTST 2010 CUIDA TODOS LOS DETALLES

Amigos

Ha finalizado el UTST y PTST 2010 y la organizacion del UTST 2010, Projectes Esportius de Balears, no deja de trabajar. Este es un ejemplo de las cosas bien hechas.

PEB ya ha finalizado la ronda de llamadas personales a todos los municipios y posterior envio de una carta formal de agradecimiento.

Por otra parte PEB ha enviado una carta de agradecimiento a todos los propietarios por permitirnos el paso por sus propiedades ya que sin su permiso no hubiera sido posible esta bonita carrera.


“Des de l’organització de l’ULTRA TRAIL SERRA DE TRAMUNTANA , ens dirigim a vostés per a donar-los les més sinceres gràcies per la seva implicació i col·laboració a la cursa Ultra Trail Serra de Tramuntana, amb el seu consentiment de pas per dins la seva propietat.

Comentar-los que finalment hi varen participar uns 300 corredors (200 inscrits a l’UTST i 117 a la PTST) de les nostres Illes i de fora  (80 esportistes vengueren a gaudir del nostre paisatge i de la nostra Serra),destacant la implicació d’una vuitantena de voluntaris que es sumaren al repte organitzatiu des dels diferents municipis pels que passà la cursa.

Realment i gràcies com diem a la seva col·laboració, varem aconseguir crear una cursa amb un trajecte òptim  per tots els corredors que hi participaren i que pogueren gaudir de la gran bellesa i singularitat de la Nostra Serra.

Els estem realment molt agraïts, per la importància que tenia per l’organització a nivell tècnic el poder passar per dins ca seva, traçant així el millor recorregut per la travessa.

Esperem  també no haver causat molts d’entrebancs dins la seva propietat i si es així ens agradaria que ens ho fes saber, ja que es va fer molt d’esforç per transmetre als corredors, voluntaris, etc la importància de respecte absolut al mitjà natural pel que transcorria la cursa.

Esperem  doncs, en l’edició 2011 millorar alguns aspectes organitzatius i comptar de nou amb la seva col·laboració per aconseguir aquest gran repte.

Per visualitzar el recull de  fotografies de la cursa anar a:

www.ultratrailserradetramuntana.com (apartat de premsa)

Gràcies de nou pel seu suport.

L’organització UTST i PTST”

Anuncios
Categorías:Uncategorized
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s