Inicio > Uncategorized > INESCOP CERCA VOLUNTARIS.

INESCOP CERCA VOLUNTARIS.

Des del laboratori d’INESCOP d’anàlisi funcional del calçat, situat a Inca, volem engegar un estudi biomecànic basat en la comparativa de diferents sabatilles esportives.

Necessitem la col·laboració de corredors i corredores habituals (que almanco corrin 2-3 pics per setmana) que hi vulguin participar. És per aixó que ens adrecem a tots vosaltres.

El que ens cal és que vingueu al laboratori i ens permeteu fer-vos una anàlisi de la vostra carrera (cinemàtica i dinàmica 3D, pressions plantars i electromiografia) calçant les sabatilles amb les quals habitualment correu i que us fan sentir més còmodes, ja sigui per asfalt o per muntanya. Després, aquest mateix anàlisi us el faríem també amb tres models de sabatilles per córrer d’altres marques.

Un requisit important i imprescindible és que el vostre peu mesuri de longitud entre 265 mm i 271 mm. És per això que us demanaríem que tots aquells que estigueu interessats us amideu el peu. La millora manera és col·locant perpendicularment el peu de taló a la paret i mesurar la distància d’aquesta al punt que més s’allunya del vostre peu (segons el peu serà la punta del dit gros o del segon dit del peu). Aquesta restrició en la talla es deu fonamentalment al fet que les sabatilles de què disposem per fer la comparativa amb les vostres, tenen aquesta mida. Un altre detall és que en aquest estudi necessitem corredors de retropeu (que entren de taló).

Com a agraïment, us donarem l’anàlisi de les vostres dades.

A partir de la setmana vinent ens aniríem posant en contacte amb tots aquells que ens vulgueu conèixer i prendre part en aquesta comparativa.

Salut i molts quilòmetres! … i passeu la veu

Anuncios
Categorías:Uncategorized
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s