Inicio > Uncategorized > ANONIMS..GRACIES

ANONIMS..GRACIES

T’escric aquest missatge per dir-te que seguir els teus entrenaments durant aquests darrers mesos i veure la teva capacitat de lluita i de superació ha estat una experiència increible que m’ha ajudat una passada a posar-me les piles i tornar a tenir il·lusió per còrrer com no la tenia des de fa més de 10 anys.

 Ha estat molt emocionant veure com t’has preparat i com ho has compartit amb noltros. I més emocionant veure com has intentant batre el rècord i com tanta i tanta gent ha estat al teu costat.

Se me va posar la pell de gallina quan me vaig connectar a Internet divendres i vaig veure que començaves la prova, i se m’hi va posar més dissabte quan vaig venir a còrrer amb tu i vaig veure el que has estat capaç de mobilitzar amb aquest projecte, el teu projecte, la teva il·lusió.

Sa veritat, pensar que demà no te trobaré al teu bloc contant-nos l’entranament del dia, o que no te podré seguir a Facebook se me fa una mica estrany. S’havia convertit en un petit plaer desconnectar un moment de la feina a l’oficina i seguir-te. Supós que ara tens previst dencansar unes setmanes, però segur que ja estàs pensant en la pròxima “locura”. Segueix així col·lega.

Això és el que te fa un grancampio. La teva envejable capacitat per sommiar en reptes que a tots ens semblen gairebé impossibles i donar el 120% de tu mateix per intentar fer-los realitat. I, a més a més, fer-ho com si fos la cosa més normal del món, com si fos una cosa que tots podem intentar de la mateixa manera que tu ho has fet.

 Dissabte, quan corria damunt la cinta al Duet ho pensava: “tenc ganes de posar-me a prova de la mateixa manera que ho ha fet en Toni”. He arribat a la conclusió que la majoria de noltros no ho hem fet mai això i no tenim ni idea de quin és el nostre veritable potencial en gairebé res.

I que això és el que hauriem de fer tots, encara que només fos una vegada en la vida, posar-nos a prova, posar-nos al límit fins saber de que som capaços realment, i arribar una mica més enllà. Aquest és el vertader rècord, arribar una mica més enllà. I tu ja ho has fet, no només una vegada, ho has fet tots i cada un dels dies d’aquests quatre darrers mesos de preparació.

Aquest cap dissabte no era més que un dia més de posar-te a prova. Un dia més d’aquests prop de 120 dies. No va sortir tal com segurament esperaves, però què és un dia de 120?. Res. Els que hem estat amb tu aquests quatre mesos sabem que has batut el rècord tots i cada un d’aquest 120 dies i que només tens motius per estar satisfet i orgullós del que has fet, de la mateixa manera que hi estam noltros d’haver tengut el privilegi d’haver estat al teu costat i haver format part, encara que minúscula, de la teva aventura.

Amic, ja saps on me tens per a allò que necessitis i ja saps també que en la teva pròxima “locura” estaré novament al teu costat si me fas el favor de deixar-m’hi estar com ho has fet aquesta vegada.

Categorías:Uncategorized
  1. lorenzo hernandez
    diciembre 22, 2009 en 4:43 pm

    Tal vez sea casualidad pero lo que expresa este anonimo es lo que he sentido yo durante estos meses y mucha gente más. Gracias por todo……….

  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s