Inicio > Uncategorized > ARA VOS NECESSITAM!!!!!GRACIS DE TOT COR!!!

ARA VOS NECESSITAM!!!!!GRACIS DE TOT COR!!!

Hola, vos envio amb aquest post el dossier de la campanya que farem el dia nacional: RunForMS (córrer per l’esclerosi múltiple). La veritat és que estic molt emocionat de la força que està agafant aquest nou projecte d’ABDEM (falten 2 mesos i ja hi ha prop de 100 persones inscrites!!!) i de tot el suport que estam aconseguint per les persones amb esclerosi múltiple, i penso que més enllà dels resultats, només per l’interès que està generant i per la quantitat de gent que s’ha compromès a ajudar-mos ja val la pena.

24horaspetit
Ahir vaig anar a una conferència de Toni Contestí a Felanitx, i cada cop que el sento parlar m’emociono. Me refresca perquè estic tan engrescat al que feim a ABDEM, em fa reviure una vegada més el petit miracle que se produeix quan una persona de forma desinteressada implica a d’altres de forma entusiasta en la millora de les persones més desfavorides o del nostre entorn. Igual que els està passant a altres persones, quan sento xerrar a Toni del que està fent i perquè ho fa, i veig tot l’esforç personal que hi està invertint, me sento arrossegat per la seva estela i compromès a seguir donant el millor de mi. Podeu conèixer de primera mà a Toni a aquest video: 


Estic personalment molt orgullós també de la magnífica resposta dels treballadors d’ABDEM, la majoria dels quals ja s’han inscrit per córrer per l’esclerosi múltiple.
Però a més de per informar-vos de com va la campanya i per compartir com l’estic vivint personalment, vos escric per demanar-vos el vostre suport. Avui he parlat amb Esther Vidal, que ens ajuda a organitzar aquest esdeveniment i m’ha dit que necessitam aconseguir voluntaris per la campanya, ja que com podeu veure al dossier l’activitat durarà 24 hores i s’ha de menester molta gent per organitzar-lo.

També estam treballant per aconseguir que molta de gent vengui a donar suport a Toni Contestí per aconseguir el rècord del mon, i per això estam parlant amb clubs esportius, ajuntaments, escoles, … perquè venguin a  participar en la campanya. Per això, si coneixeu esportistes, clubs d’algun esport, teniu contactes amb escoles o amb institucions (policia local, bombers, empreses grans o petites, clubs,  etc.), animau-los a inscriurer-se a la web per córrer (http://bi2mdsteam.wordpress.com/inscribete-en-la-cinta-o-en-la-eliptica-y-corre-un-rato-conmigo-necesito-vuestro-apoyo/), o a apuntar als seus fills a la cursa infantil que organitzarem el dissabte.

Si voleu participar com a voluntaris, o coneixeu persones o grups de persones que vulguin ser voluntaris, posau-vos amb contacte amb noltros per tel. 971 229388 o mail abdem@abdem.es
Toni Contestí, i tota la gent a qui ha engrescat ens estan oferint un gran regal: la possibilitat d’explicar a la nostra comunitat la dura realitat de moltes de les persones que tenen esclerosi múltiple i altres patologies neurològiques, i obtenir més recursos per ajudar-les a elles i a les seves famílies. Ajudau-mos a aconseguir-ho!

pdf

Anuncios
Categorías:Uncategorized
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s