Inicio > Larga distancia, running, trail, Uncategorized > Crònica de les lessions post ULTRATRAIL DEL MONT BLANC

Crònica de les lessions post ULTRATRAIL DEL MONT BLANC

Hola a tots,

primer de tot:gracis pels sms i cridades, me varen anar molt bé i també varen animar molt en Toni!!

Jo hauria d’afegir un parell de coses a la crònica d’en Toni: durant la cursa el vaig veure millor que l’any passat, tant física com anímicament. Amés, anava més aviat i passava millor pels avituallaments.

En el km 40 me va dir que li miràs els peus, pq li feien molt de mal i…sorpresa: podeu comprovar com els tenia en una de les fotos que adjunt. De totes formes se va canviar de calcetins i… a continuar!!

Durant els km casi no va menjar sòlid, però sí gels. Això ho va fer per n estar tan malament de la panxa com l’any passat i crec q va ser una bona idea.

A l’arribada me va semblar que arrivava millor que l’any passat, més animat i millor físicament. Amés, estava en Tolo (expedició «Mallorca a l’Everest») i la seva dona que el varen animar molt i se va posar a parlar amb ells com si vingués de fer una excursió a Sa Gubia…estava tan tranquil i no tenia cap mal ni un!!.

Com que tenia les ungles fatal varem anar als seus amics els podòlegs (són inseparables) i aquí varen començar tots els mals!!!. A la camilla i un podòleg a cada peu, un altre fent-li fotos, dos més mirant les bòfigues, jo intentant animar-lo….un panorama!!. Podeu comprovar-ho a les fotos.

A les 23h sortiem de la consulta i no podia caminar, ni arribar a l’hotel: vaig haver d’anar a pel cotxe per recoir-lo: 700m de recorregut!!. Estava gelat, maretjat, amb vomitera….un cromo!!!

El vespre l’ha passat bastant millor que l’any passat, menos mal!!!. Però avui dematí….tampoc podia caminar: tensinovitis al genoll, cuàdriceps i femorals+els embenats dels peus–>parexia Robocob, R2D2 a la guerra de las galaxias, o la geisha de Madam Butterfly !!!.

Ara, estirat al llit, li he posat gel per tot i ja sembla més bé «La momia 2 «, pq la «1» va ser l’any passat!!. Se li comencen a inflar els turmells…per cert, la lessió antiga del turmell no li ha fet mal en cap moment.

No té ganes ni de jacuzzi, ni d’spa, ni de massatge, ni de res…només vol anar al restaurant amb 2 estrelles MIchelin que tenim aquí baix…I jo trob que s’ho mereix , no??????

Bé, de lo que te moltes ganes és de nedar, ja vol comprar uns «peucos» per poder ficar els peus a l’aigua…s’accepten idees!!

Una abraçada atots i fins dimarts!!

  1. Angie
    agosto 31, 2008 a las 8:01 pm

    I que hem de dir…. QUE ETS MILLOR.

    Molts de besos

  2. Angie
    agosto 31, 2008 a las 8:03 pm

    I que hem de dir…. QUE ETS ES MILLOR.

    Molts de besos

  3. dani grancampeón
    septiembre 1, 2008 a las 11:32 am

    Vistas las fotos, sobren els comentaris… J.Carlos estic amb tu, que deixin estar el photoshop i dimarts a la piscina!

  1. No trackbacks yet.

Deja un comentario